Spin for free BNB!

Évekkel ezelőtt aktívan online pókereztem, kisebb-nagyobb sikerekkel. Online versenyekre is beneveztem, de sajnos abban nem igazán voltam sikeres, így maradtam a szimpla online Texas Hold’Em Pokernél, versenyek nélkül. Ezzel egészen jól lehetett keresni, ha az ember nem sajnálta az időt, hogy beleássa magát az elméletbe. Mert az egy hatalmas tévedés, hogy a póker szerencsejáték. Nem! A póker addig szerencsejáték, amíg leosztják a kezdőlapokat. Onnantól kezdve, hogy a kezdőlapok elemzése után eldöntjük, bedobjuk-e a lapokat vagy beszállunk a licitbe – na, onnantól megszűnik szerencsejáték lenni. Attól fogva kizárólag a saját jó vagy rossz döntéseinken múlik, hogy megnyerjük-e végül az adott kört, vagy sem.
A póker játéknak hatalmas irodalma van, és rengeteg olyan tananyaga, melyekkel fejleszthető a játéktudás. Aki nem sajnálja az időt a tanulásra és persze a gyakorlásra, az sikeressé tud válni ebben a játékban.

Coinpóker

Ennyi bevezető után következzen a dolog apropója. A Netinvestportal JÁTÉK rovatába felkerült az első kriptó alapú játék – a Coinpóker. Ez egy amúgy teljesen hagyományos pókeroldal lenne, csakhogy itt kriptopénzekkel lehet feltölteni a bankrollt, és azokkal lehet játszani is, ez teszi különlegessé. Olvasd el az ismertetőt!

Translate »