CropBytes – végre egy használható NFT játék

Spin for free BNB!

UPDATE: Elkészült a játék részletesebb leírása. Itt elérheted vagy kattints a JÁTÉK menüpontra!

A CropBytes 2018 eleje óta része a kriptojátékok forradalmának a web3 alkalmazásával. Az általuk alkotott játék lényege, hogy saját farmot kell menedzselni a metaverzumban, és növelni a vállalkozás termelését, ezáltal egyre több kriptobevételre szert tenni. Építsd fel $CBX portfóliódat eszközök, állatok, termények birtoklásával, kereskedj velük a játékbörze más játékosaival kriptóban történő megtérülésért, foglalkozz NFT-k tenyésztésével és még sok mással.

CropBytes játék

A CropBytes egy olyan üzleti játék, amely a valós világbeli gazdálkodáson alapul. A termények egy részét el tudod adni, kriptó bányászatra tudod fordítani, vagy eteted velük az állataidat, melyek maguk is kriptót termelnek. Naponta egyszer kell belépni a játékfelületre, elintézni a napi gazdálkodással járó munkálatokat, amik lehetnek pl. az állatok etetése, itatása, a magvak elvetése-aratása, locsolás. Vásárolhatsz különféle ipari-mezőgazdasági gépeket, melyekkel szintén növelheted a bevételeidet. Gyárthatsz velük többféle terméket, melyeket szintén eladhatsz. Közben részt vehetsz különféle egyéb minijátékokban.

Cropbytes bányászat

Ami az egyik legjobb ebben a játékban az a grafikai élmény. Végre nem egy 800 pixeles förmedvényt kell nézegetned, hanem egy animációs-filmszerűen kidolgozott játékteret. Minden mozog, hangot ad, reagál és közben még pénzt is keresel vele. A másik előnye, ami miatt kipróbáltam, hogy végre nem csak arról szól egy játék, hogy vegyél egy NFT-t, tuningold fel, aztán harcolj vele az arénában. Mindig is vonzottak a gazdasági stratégiai játékok, itt pedig még fizetnek is érte, ha foglalkozom a farmmal.

Az egész játék azzal kezdődik, hogy kapsz egy ingyen kezdőcsomagot, amivel 7 napon keresztül próbálgathatod, hogyan működik a játék. A játék további szakaszában USDT-ért, TRX-ért vagy CBX-ért is vásárolhatsz földet, állatokat, magvakat, gépeket és sok minden mást, ami a termeléshez kell. Van egy bevezető intró illetve pár perces oktató játék, ahol lépésről-lépésre mutatják, hogy mit kell csinálni. Ezután már minden egyértelmű lesz, mert a felület nagyon könnyen kezelhető és áttekinthető.

Cropbytes

A játéknak van saját kriptopénze – a CBX – amely ugyan nem rendelkezik komoly kereskedési volumennel és volatilitással, de könnyen átváltható USDT-re néhány kriptotőzsdén, pl. MEXC, ByBit, ProBit, hogy csak a nagyobbakat említsem. Viszonylag hosszú ideje tartja a mostani értékét, de érdemes a profitot minél előbb mindig átváltani USDT-re, abból még sosem lett baj.

A game használható asztali PC-n, de elérhető Android és Apple verziókban is. Ezek linkjeit a honlapon találod.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »