Spin for free BNB!

A Mosaic Alpha projektről nem gyakran írtam az elmúlt hónapokban, pedig folyamatosan érkeztek a jó hírek felőlük. Számomra a legfontosabb, hogy a platformon egyre több funkció aktivizálódik. Ezek közé tartozik a basket manager is, ami gyakorlatilag egy portfóliókezelő lehetőség.

A Basket Manager nem más, mint egy portfóliókezelő alkalmazás, azonban jóval egyszerűbben működik. A felhasználónak csak annyi a dolga, hogy a Mosaic walleten tárolt USDT-t vagy BNB-t hozzárendeli az általa választott kosárhoz (basket). Onnantól pedig az adott portfólióban kezelt kriptovaluták által termelt jövedelem termelődik a kosárban.

Basket Manager

Jelen pillanatban öt különböző kosár működik, eltérő eredményekkel:

Blue Cryptos – a legismertebb kriptovaluták kosara
Circle – BTC-ETH-USDT – konzervatív kripto befektetések a bitcoin feleződési időszakokra alapozva
Underrated – stabil, megbízható, ám alulértékelt kritovaluták
Future Of Internet – Web3 alapú kriptovaluták fundamentális alapokon
Kodexa-USDT LP – staking. Jelenleg ez a legnépszerűbb kosár

A heti eredményeket a Mosaic Alpha hivatalos Telegram csatornáján is lehet követni: https://t.me/mosaicalpha

Frissítésre került a Mosaic Alpha és hozzá kapcsolódóan a Novalus Prime üzlet leírása is. Így jóval áttekinthetőbb a lehetőség, mint eddig. Olvasd el ide kattintva!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »