Spin for free BNB!

A Coopons Telegram csatornáján rendszeresen beszámolnak a legfrissebb fejlesztésekről, bővítésekről. Minden héten több alkalommal tájékoztatják a közönséget arról, hogy hogyan halad a projekt. Most ismét több kedvező hír látott napvilágot, melyek közül az első kettő kevésbé érinti a magyarokat, azonban az üzlet globális léptékűvé válása miatt mégis fontos. Az utolsó hír pedig már bennünket is érint.

A Coopons nagyon ígéretes kiterjesztésének véglegesítése előtt állunk. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy gyorsan megtudjuk, hogy egy kereskedő Coopons-partner-e, így lehetőség nyílik a pénzvisszatérítés aktiválására, ha ez a helyzet.

Coopons felhasználóként egy másik nagy újdonság válik szintén elérhetővé. Bárki eladóvá válhat és létrehozhatja saját értékesítési oldalát a Coopons-on. Ez az oldal teljesen személyre szabható lesz, hozzáadhatunk bannereket, termékeket, leírásokat, „SEO” metaadatokat és még sok mást. Ezenkívül a fejlesztés utolsó szakaszában lévő bővítmény lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással importáljunk termékeket több mint 500 Coopons-partnertől, köztük pl. az Amazontól.

Coopons kezdőlap

A fejlesztő (AI.gestion) jelenleg a projekt 2. fázisánál tart, folytatják eszközök fejlesztését és javítását, miközben erősítik partnerségüket a Coopons érdekelt feleivel. Mindeközben a vásárlások utáni pénzvisszatérítések már működnek.

És végül a hír, ami szerintem a legfontosabb:

A 2. fázis befejezése után megkezdik a projekt utolsó szakaszának, a reklámkampányok befektetési platformjának fejlesztését és tesztelését. Ez az, ami miatt csatlakoztam a rendszerhez! Azt is tervezik, hogy rendszeres időközönként kihívásokat indítanak, és havonta jutalmazzák aktív tagjainkat utalványsorsolással. Te is csatlakozhatsz!

Kis emlékeztető a korábbi cikkemből:

Hirdetési program: Bizonyára sokan emlékeznek még az AI Marketingre. Nos, a Coopons pontosan ugyanazzal a módszerrel fog működni, azaz lehetséges lesz teljesen automatizáltan, saját hirdetési kerettel egy mesterséges intelligencia által irányított hirdetésfeladási rendszerben pénzt keresni. Saját aggregátoron keresztül történnek majd a ki és befizetések, harmadik fél kizárásával. Ez azt jelenti, hogy a Coopons teljesen önállóan tud működni, és közben nem kell attól tartani, hogy egy üzleti partner meggondolja magát és megtagadja a kifizetéseket.

Mindent összevetve, egyre jobban körvonalazódik egy globális üzlet, amiben érdemes az elejétől ott lenni. Az AI.Gestion egy neves fejlesztő csapat, nem valószínű, hogy lejáratnák magukat egy gyenge és hiteltelen vállalkozással. Ha elindul a hirdetési program, akkor az addig „betárazott ” partnerek által egy nagyon jól működő háttér is készen fog állni. Az is egyfajta garancia, hogy a PayPal biztosítja a weboldal pénzküldési rendszerét. Róluk tudni lehet, hogy nem adják a nevüket és logójukat kétes vállalkozásoknak.
A honlap a Chrome böngészőben magyar nyelvre is átállítható, tekintve hogy alapból franciául jelenik meg. Kissé furcsa a nyelvezete, de el lehet boldogulni vele.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig a saját kutatás a legbiztosabb, ezért ne higgy senkinek. Nézz körül, járj utána saját magad!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »