SpacAd – késik az éles indulás

Spin for free BNB!

Úgy tűnik, hogy az előzőleg beharangozott, zökkenőmentes december elejei indulás nem jött össze a SpacAd fejlesztői csapatának. Csak kapkodom a fejemet a Telegram csoportban érkező újabb és újabb változásoktól, ideiglenes szabályoktól. És közben úgy látom, hogy velem együtt sok más felhasználó is ugyanígy van ezzel.

Az igazság az, hogy elvesztettem a fonalat, ezért ma be is írtam a csoportba, hogy valaki hozzáértő világosítson már meg, hogy pl. miért nem lehet ma belépni a webirodába. A válaszban az volt, hogy 72 órán belül elkészül a Coin Glu nevű oldal, ahová minden adatunk átkerül. Hát, kíváncsian várom, mert őszintén szólva kezd ez a fejetlenség fárasztóvá válni. Nem értem, hogy miért nem vártak az indítással addig, amíg teljesen el nem készül a honlap. Addig pedig 1000 emberrel tesztelhették volna a beta verziót, hogy kiderüljenek a buktatók és bugok.

SpacAd

Nagyon biztató volt, hogy már a teszt időszakban is voltak kifizetések, jó lenne ha ezt a szokásukat ezután is megtartanák. A Telegram csoportban többen is megvásárolták az „Útlevelet”, amit nem is igazán értek, hiszen egy beta fázisban lévő projekt kiemelten kockázatos.
A magam részéről mindenkit óva intenék a befizetéstől, mert ez a program az „útlevél” nélkül is fizet, igaz hogy kicsit kevesebbet.

Translate »