Web3.0 alapú e-mailfiók + 250EMC token airdrop

Spin for free BNB!

Hallottál már a web2.0-át és a web3.0-át összekötő, pénztárca alapú e-mail fiókról? Ha nem, akkor most elmondom. Ennek lényege, hogy teljesen anonim módon tudsz e-mailt küldeni és fogadni, miközben adataid nem sérülnek és teljes biztonságban vannak. Egy ilyen megoldás az EtherMail, amely nemrég indult el élesben, és amely megvalósítja a kriptó- és egyéb felhasználók ezen igényeit. Jutalékot is kapsz a regisztrációért – ez az EMC – melyet a token elindítása után EMT-re fognak konvertálni (még nem indult el a token). Nem kell hozzá más csak egy Metamask tárca és máris aktiválhatod életed első kriptó alapú e-mail fiókját.

ethermail

A regisztráció során a Metamask tárcádhoz történő csatlakoztatással készül el az új fiókod, de nem árt beállítani egy másodlagos e-mailt (ami akár lehet egy web2.0-ás Gmail-es fiók is).

Mivel egy induló projektről van szó, némi airdropot is felajánlanak a csatlakozásért cserébe, de ezzel nincs vége a kapható jutalékoknak, melyek később tokenre válthatók. A következő lehetőségek vannak:

Pénztárcád csatlakoztatása az EtherMail-fiókodhoz való hozzáféréshez (+50 EMC)
Másodlagos email beállítása: +200 EMC
IMAP kapcsolat befejezése: +500 EMC
E-mailek olvasása: Az EMC egy olyan, a maga nemében első ösztönző mechanizmust képvisel, amely az e-mail felhasználóknak jutalmazza a kéretlen e-mailek átvizsgálására fordított idejüket és energiájukat. (+1 EMC/mail – Maximum 100 EMC/hó és összesen 1000 EMC felhasználónként)
Barátok meghívása: oszd meg barátaiddal, és minden új regisztrált fiók után 250 EMC-t kapsz.

Onnantól kezdve, hogy regisztráltál, mindig a Metamask tárcáddal tudsz majd bejelentkezni az e-mail felületedre. Az e-mailcímed pedig tartalmazni fogja a Metamask ERC20 címedet. Ugyanúgy tudsz vele üzeneteket fogadni mint bármely más e-mail szolgáltató esetében, csak éppen sokkal nagyobb biztonságban leszel az elküldött üzeneteid tartalmát és származását tekintve. Magyarul, senki nem tudja feltörni a fiókodat. Az e-mailek küldése és fogadása már jelenleg – a Beta időszakban – is működik, tehát a fiók teljeskörűen használható.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »