Spin for free BNB!

Az utóbbi két hétben a bitcoin komoly elmozdulást mutatott, mivel továbbra is új idei csúcs felé tart. Jelenleg 21450 dolláron kereskednek vele, és sok befektető kíváncsi arra, hogy a digitális eszköz át tudja-e törni a 23 000 dolláros ellenállási szintet, és hogy ez miért fontos a kriptopénz jövője szempontjából.

A bitcoin piaci kapitalizációja jelenleg több mint 414 milliárd dollár, és az értéke erőteljes emelkedést mutat, az elmúlt tíz napban több mint 27%-ot ugrott. A teljes kriptopiac emelkedő tendenciát mutatott bitcoin árfolyam mozgását követően.

Egyébként tavaly ugyanezen a napon (tehát 2022. január 18-án) a bitcoin 42.685 dolláros szint környékén mozgott.

A bitcoin potenciális lehetősége, hogy forradalmasítsa a pénzügyi iparágat, egyre nagyobb teret nyer a befektetők és a kereskedők körében, így lehetséges, hogy képes lesz áttörni a kulcsfontosságú ellenállási szintet. Ez hatalmas változásokat eredményezhet a globális gazdaságban. A bitcoin jelenlegi árfolyama 21 450 dollár, a 24 órás kereskedési volumen pedig 23.7 milliárd dollár.

Bitcoin árfolyam 2023.január 18

A bitcoin az elmúlt 10 napban közel 27%-kal emelkedett. A CoinMarketCap weboldalán jelenleg az első helyen áll, 414 milliárd dolláros élő piaci kapitalizációval. A kriptopiac idén új magasságokba emelkedett, és várhatóan tovább fog emelkedni.

Egyes elemzők szerint napokon belül akár a 23000 dolláros idei rekordot is elérheti, ha a felfelé ívelő trend folytatódik. A jelenlegi lendület már most 21 450 dollárra tolta a piacot, ami a közeljövőben rejlő nagyobb potenciál jele lehet.

A bitcoin folyamatosan emelkedett az elmúlt néhány napban, és átlépte a 20500 dolláros határt. Ez szilárd alapként szolgál a piac további növekedéséhez. A jelenlegi emelkedése az előrejelzések szerint a 21500 dolláros szintre vezet, és akár a 23000 dolláros szintre is emelkedhet, ami kivételes mérföldkőnek számít. A közvetlen támaszjelzés inkább 20.500 vagy 20.000 dollár körül van.

Az RSI és a MACD is azt jelzi, hogy a 21500 dollár lehet a BTC árplafonja. Ha az árfolyam nem töri át ezt a szintet, akkor valószínű, hogy esni kezd. Ezért fontos, hogy szorosan figyeljük ezt a döntő pillanatot.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »