Spin for free BNB!

Munkavállalás a CropBytes farmon

Az utóbbi hetekben sokat dolgoztak a fejlesztők a játékon és ennek egyik eredménye, hogy van egy új lehetőség, ez pedig a munkavállalás. Korábban is tettem erre említést valamelyik CropBytes-ról szóló cikkemben. Egy olyan épületre kattintva lehet elérni ezt az újdonságot, aminek eddig nem volt funkciója:

Cropbytes munka

A ház belsejében a munkavállalás feltételeiről lehet olvasni, illetve itt lehet munkát keresni és elvállalni:

CropBytes munkavégzés feltételei

A munkavállalási feltételek a következők:
– Egy bányász egyszerre csak egy tevékenységhez rendelhető
– Hozzárendelhetsz egy bányászt a saját bányászatodhoz vagy egy másik játékos bányászatához
– A bányász csak akkor rendelhető ki, ha rendelkezésre áll
– Legalább egy mini-játékot sikeresen be kell fejezni, hogy hozzárendelhesd a bányászt
– A munkákért kapott jutalom jóváírásra kerül, miután a bányász elérhetővé vált

Én eddig nem tudtam teljesíteni egyik mini-játékot sem, mert inkább a mezőgazdasági munkákra összpontosítottam. A horgászattal próbálkoztam 2-3 alkalommal, de nem sikerült időre kifognom a megfelelő méretű halakat. A másik játékban pedig magvakat kell egy drónról a megfelelő időben és helyen lepottyantani. Ha sikerül az időkereten belül az összes magot elültetni, akkor nyertünk. Nekem ez még nem sikerült, de ezzel csak 2 hónappal ezelőtt próbálkoztam utoljára. Az az igazság, hogy nem nagyon van türelmem ezekhez a mini-gamekhez. De most, hogy a munkavállalással plusz profitot lehet termelni, kénytelen leszek teljesíteni valamelyik játékot a kettő közül.

Mivel eddig nem voltam sikeres a min-játékokban, nem tudok munkát sem vállalni, mert hiába kattintok rá a FIND JOBS gombra, azt írja ki hogy nincs elérhető munka, próbálkozzak később. Így erről többet most nem tudok írni.

A saját játékmenetemben annyi változás történt, hogy megvásároltam a big csomagot, így most már három földem, két almafám, négy juhom van. Mellesleg kaptam még egy hegyi kecskét és még egy kakast, de azokat rögtön kicsaptam a legelőre. És a lényeg, hogy van saját kutam, tehát nem kell többet vizet vásárolnom a tőzsdén, mert naponta 12 egység vizet termelek. Áramfogyasztása van a kútnak, de a csomagban volt 5 egység áram, így kb. még egy hónapig nem kell áramot vásárolnom. Az almatermelésem megduplázódott, így több gyümölcs takarmányt tudok gyártani, amit jó áron el lehet passzolni.

Jelenleg rendszeres eladásra gyártok gyümölcstakarmányt, gyapjút, tojást. Amikor pedig a hegyi kecskék és a kakasok visszatérnek a legelőről, akkor tollat és szőrmét is termelek. De ezt a két állatfajtát rendszeresen küldöm legelni, mivel rengeteget esznek és isznak.

Itt tartok most, kiderül, hogy a három alapcsomag megvásárlásával mire lehet jutni.

Korábbi cikkek a CropBytesról:
CropBytes farm hírek
CropBytes farm fejlesztési ötletek
CropBytes – végre egy használható NFT játék


A Netinvestportal nem valósít meg befektetési tanácsadást, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért ez nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »