COOPONS – indul egy ígéretes cashback project

Spin for free BNB!

Egy ismert francia programozó csapat (AI Gestion) elindította a saját cashback programját. A neve: COOPONS. Jelenleg az előregisztráció lehetséges, de a cashback rész már most is működik. A hirdetési program pedig készülőben van. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az oldalon történt vásárlásaid után visszakapsz bizonyos százalékot a belső egyenlegedre. A teljesség igénye nélkül néhány partner: Booking.com, AliExpress, Samsung, Lenovo, Fossil, Timberland, Benetton, Bang Good, stb.

Van még egy fontos dolog, ami miatt jónak tűnik a dolog. Saját aggregátoruk van, ami azt jelenti, hogy a fent felsorolt (és fel nem sorolt cégek) közvetlenül a Coopons-al szerződnek, nem pedig egy harmadik féllel. Tehát a visszatérítések egyenesen visszakerülnek a Coopons-hoz, onnan pedig a felhasználókhoz.
Jelenleg a PayPal és a banki utalás működik, tehát a vásárlásokból megtakarított összeget ezen a két módon lehet kivenni.

Coopons cashback projekt

Hirdetési program: Bizonyára sokan emlékeznek még az AI Marketingre. Nos, a Coopons pontosan ugyanazzal a módszerrel fog működni, azaz lehetséges lesz teljesen automatizáltan, saját hirdetési kerettel egy mesterséges intelligencia által irányított hirdetésfeladási rendszerben pénzt keresni. és mint mondtam nincs harmadik fél, mert saját aggregátoron keresztül történnek a ki és befizetések.
Jelenleg a projekt ezen része még nem működik, de pár hónapon belül el fog készülni.

Amennyiben érdekel egy ígéretes pénzvisszatérítéssel foglalkozó projekt, akkor csatlakozz bátran a COOPONS-hoz, hiszen nem kerül semmibe. Ha pedig meghívsz másokat is, az ő vásárlásaikból is 10%-ban részesülsz. És a végén, ha még a hirdetési szekció is elindul, akkor egy kiváló programot kapunk. A regisztráláshoz érdemes a Chrome böngészőt használni, és ott magyar nyelvre állítani a honlapot, kivéve ha penge vagy franciából.

Némi adalék a projekthez: Az AI Gestion cég korábban az AI Marketing weboldal programozásában is részt vett. Mostanra kiváltak onnan és elindították a saját vállakozásukat – a COOPONS-t.
Mellesleg, a hírek szerint az AI Marketingnek sincs vége. CasbackPro néven fog újraindulni a közeljövőben, a korábbi üzletmenetet folytatva. Erről külön is fogok majd értekezni, ha már pontosabb információim lesznek. A lényeg, hogy zajlik a honlapépítés, tehát nincs minden veszve.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »