SpacAd – reklámnézés USDTért

Spin for free BNB!

FIGYELMEZTETÉS! A SpacAd jelenleg beta-módban üzemel, azaz folyamatosan fejlesztik. Emiatt időnként leállások vannak, nem számol rendesen, vagy késve történik az elszámolás. Emiatt nem kell a supportot zaklatni, tudnak róla. A kifizetések azonban működnek, ahogy valaki eléri az 50 USDT-t.

Hónapok óta követek egy Youtube fiókot, ahol egy nemsokára globálisan elérhető, ciprusi illetőségű projekt tervezéséről és fejlesztéséről nézek videókat. Ez az általam is követett projekt a SpacAd. Nem igazán hiszek a reklámnézésért fizető weboldalakban, így eleinte kétkedve figyeltem a dolgokat. Azonban a program elindult, és a kifizetések is elindultak, ami számomra is meglepő. Jelenleg béta verzióban fut a program, ami azt jelenti, hogy folyamatosan fejlesztik. De a lényeg, hogy már ebben az állapotában is lehet vele pénzt keresni, ráadásul bármiféle befizetés nélkül. A felület használható okostelefonról, tabletről és PC-ről is, csak gyors internet kell hozzá.

Most érdemes elkezdeni

Ami a honlap felépítését és működését illeti, meglehetősen szokatlan. Először be kell lépni egy portálra, ahol nyilvántartják az ember belső egyenlegét, de maga a pénzkeresés egy másik honlapon történik, ami egy metaverzumban (DexArt) létrehozott avatar figurával valósul meg. Semmi más dolgunk nincs, mint a portálon rákattintani a sárga alapú feliratra: „Earn just watching videos„, majd belépni a DexArtra, ahol az avatarunkkal reklám videókat kell nézni. Jelenleg még csak egyféle reklám nézhető, de a jövőben nagy hirdetők reklámjai lesznek elhelyezve. A projekt bőségesen el lesz látva kiegészítőkkel, és ezek fokozatosan kerülnek bevezetésre. A béta fázisban az oldal csak délelőtt 10 és este 19 óra között működik magyar idő szerint. Az ettől eltérő órákban nem lehet reklámot nézni.

Space Ad
A képen az érme növekedés közben…

A videó nézegetésért kb. másfél percenként egyszer jóváírnak 0.04 USDT-t, ami az avatar mellett, egy arany színű érme alakjában jelenik meg, ami folyamatosan növekszik. Amikor az érme megnő és felfénylik, akkor oda kell menni az avatarral és „leszedni”. Ezután pár centivel arrébb elkezd egy újabb érme növekedni, ami másfél perc után leszedhető. Ezek az érmék pár óra múltán jóváírásra kerülnek a portálon lévő egyenlegünkön. Egy óra alatt ~1.8 USDT gyűjthető össze, amit akkor lehet kikérni, ha elérjük az 50 USDT-t. Könnyen kiszámítható, hogy 28 óra videó nézés után el lehet érni ezt a mennyiséget. Ráadásul mindezt bármiféle befizetés nélkül. A tapasztalatok szerint egy gyorsabb géppel és gyorsabb internettel ugyanez 20-22 óra alatt is elképzelhető, de nekem csak a fent leírt sebességgel működik.

Ha valaki úgy dönt, hogy még ezen is gyorsítana, úgy lehetőség van úgynevezett „útlevelet” vásárolni. Az útlevél a DexArt Metaverse virtuális országra, Truthlandra vonatkozik, és tulajdonképpen ez az „engedély” a megnövekedett jövedelemhez. Az ára 250 USDT, és nagyjából megháromszorozza a bevételeket. Azt jelenti, hogy másfél percenként nem 0.04 hanem 0.12 USDT üti a markunkat! Én ezt még nem vásároltam meg, így csak mások elmondására hagyatkozhatok!

Ugyanez a helyzet a kifizetéssel is, tehát én még nem kaptam innen pénzt, viszont a csoportban sokan jelezték, hogy sikeresen vontak ki USDT-t a SpacAd-ból. Mivel nem kötelező befizetni semmit, és viszonylag magas a megtérülés, egy esetleges leállás miatt sem bukhatok semmit (legfeljebb az eltöltött időmet). Egy béta verziós projektbe amúgy sem fizetnék be, hanem megvárnám a végkifejletet. Ezért osztom meg itt ez a lehetőséget, mert ha a későbbiekben is fenntartható marad a jelenlegi opciókkal, akkor egy jó bevételi forrás lehet.

A részletes leírás és segédlet később jön, addig emailben kérheted, a KAPCSOLAT menüpontban.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »