Spin for free BNB!

Rohamosan fejlesztik a díjnyertes Mosaic Alpha platformot (decentralizált tőzsde), amelyhez februárban csatlakoztam. Az ehhez a projekthez kapcsolódó hátteret biztosító Novalus Prime pedig a korábbi ígéretekhez híven kezdett teljesíteni. A februárban vásárolt LP250 csomagomban 120 nappal később elkezdett felszabadulni a lekötött Kodexák egy része (napi 1,25%-a), ami azóta is minden nap megtörténik 80 héten keresztül. Amikor a csomagot megvettem, akkor 1 cent áron jutottam hozzá a Kodexához, ami a jelenlegi árfolyamon már 5 cent felett jár. Az összes LP csomag tartalmaz valamennyi lekötött Kodexa tokent, melyek a 120 napos lekötés után kezdenek felszabadulni és megjelenni a walletben. Onnan pedig szabadon felhasználhatók, azaz eladhatók vagy stakelhetők.

Kodexa grafikon

Októberben nagy bejelentés érkezik, ami további növekedést prognosztizál a Kodexa token tekintetében.

Mi a közösségi finanszírozás?
Ennek lényege, hogy a decentralizált tőzsde (Mosaic Alpha) működéséhez liquidity poolra van szükség. A liqudity pool feltöltése pedig a tagság által történik. A tőzsde működése közben a poolba befizetett tőke arányában a tagok részesülnek a platform nyereségéből. Röviden erről szól ez az üzlet.

Részletes leírás itt!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig tájékozódj saját kutatással minden projektről!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »