Spin for free BNB!

Hónapok óta keresgélek, de alig találok olyan lehetőségeket, amelyekben megbízom annyira, hogy pénzt pumpáljak bele. Ez a cikk most egy olyan projektet mutat be – a Mosaic Alpha platformot – , aminek a háttere teljesen átlátható és megbízható. Ráadásul még annyira az elején vagyunk, hogy aki most csatlakozik, az nem járhat rosszul.

A DLABS cég terméke – a Mosaic Alpha – eddig egyedülálló módon ötvözi egy kripto portfólió kezelő, egy copy tradingen alapuló kereskedelmi platform és egy decentralizált DeFi platform tulajdonságait. Ráadásul ez a projekt – a Mosaic Alpha – a 2022-es Fintech Festival egyik díjazottja volt. Azért nem akármilyen cégek kapnak itt díjakat, pl. T-Systems, OTP, Mastercard, stb.
A cég alapítói sem akárkik, hiszen globálisan elismert, és a blockchain programozásban jártas szaktekintélyekről van szó. Ha rákeresel Vidákovics Attila vagy Molnár Péter nevére a Googliban, akkor rengeteg találatot fogsz kapni róluk blockchain vonatkozásban. Ha ide kattintasz, megnézhetsz a projektről egy videót, ahol az egyik alapító is beszél.

Mosaic Alpha

Na, de miről is van szó?
A projekt 2022. novemberben vált elérhetővé a nagyközönség számára. Az érdeklődés óriási a dolog iránt, ugyanis számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mellyel más termékek egyszerre nem rendelkeznek a kriptoszektorban. Melyek ezek:
– négy különböző területet egyesít a platform – portfólió management, copy trading, DeFi, wallet
– közösségi finanszírozás
– üzletileg teljesen átlátható és ellenőrizhető
– az üzletmenet átláthatóságát okosszerződések garantálják
– globális üzleti lehetőség
– négyféle passzív jövedelemszerzési lehetőség
– saját natív token: Kodexa (KDX)
– staking lehetőség
– lehetőség a liquidity poolban való részvételre elérhető áron
– lehetőség validátorként részt venni a projektben
– heti részesedés a nyereségből
Rövid videó a projektről itt található!

Elindult a Mosaic Alpha liquidity pool

Milyen előnyei vannak?
Mivel a rendszer nemrég indult és egyes részei még csak ezután kerülnek bevezetésre, aki most csatlakozik, az gyakorlatilag az elején csatlakozik egy a későbbiekben globális méretűvé váló üzlethez. Hogy erre mi a garancia? A fentebb felsorolt tulajdonságok, a tulajdonosok nemzetközi ismertsége és szakértelme, és az igény ami egy ilyen platform létrehozására mutatkozik. Már most több ezren csatlakoztak, és ez az üzlet hódítani fog világszerte, mert sikerre van ítélve.

Most mindössze 1 centes árfolyamon léphetsz a Liquidity Poolba

Mi a közösségi finanszírozás?
Ennek lényege, hogy a decentralizált tőzsde működéséhez liquidity poolra van szükség. A liqudity pool feltöltése pedig a tagság által történik. A tőzsde (Mosaic Alpha) működése közben a poolba befizetett tőke arányában a tagok részesülnek a platform nyereségéből. De ez csak az egyik szegmens. Amikor valaki Liquidity pool csomagot vásárol, akkor kap mellé bizonyos mennyiségű kodexa tokent 1 centes jelenlegi névértéken, amit később stakelni is lehet. Mondanom sem kell, hogy ez egy kibocsátási ár. Amikor ténylegesen beindul a projekt minden része, akkor ez az érték bizonyosan növekedni fog a tőzsdén, akár a 30-szorosára. Emellett pedig minden tranzakció után részesedést is kapnak a poolba befizető tagok.

Milyen csomagok vannak?
Kétféle csomag található a projektben. Egyik a hagyományos csomag (Package), amivel nem foglalkozom. A másik a Liquidity pool csomag, amely USDT (BEP20)-ért vásárolható, LP100, LP250, LP750, LP1500, LP5000 névértéken. Mindegyik tartalmaz KDX tokent illetve részesedési százalékokat. Nyilván, minél értékesebb a csomag annál nagyobbak a kedvezmények és hosszú távon annál jobban megéri őket vásárolni.

Mi történik a csomagvásárlás után?
A megvásárolt csomag értékének 30%-a a projekt marketing alapjába kerül felhasználásra. 40%-a kerül a liquidity poolba 2 naptári évre. A maradék 30% – tehát az 1 centes árfolyamon kapott kodexák – pedig 120 napra lekötésben maradnak, amikor ez letelik, 80 héten keresztül minden héten a kodexák 1,25%-a felszabadul. Ezek a kodexa érmék a walletben jelennek majd meg és szabadon felhasználhatóak. USDT-re lehet váltani, vagy stakelni lehet, esetleg Validator és Validator pro csomagokat lehet venni belőlük.
Azért vannak ezek a lekötési és felszabadítási idők így meghatározva, hogy ne lehessen ki-be kapkodni a pénzt, ezáltal befolyásolni az árfolyamot.

Egyéb lehetőségek
Kis munkával, a fentieken felül plusz jövedelemre tehetnek szert a tagok. Egy feltétele van: aktív csomaggal kell rendelkezni hozzá, akár a legkisebb csomaggal. Csomagonként különböző opciók alapján lehet passzív jövedelmet realizálni.

A platform
A platform, amin keresztül az üzlet működik, ide kattintva érhető el. Rendkívül jól átlátható, kiforrott koncepciójú weboldal, ahol a különféle funkciók jól vannak szétválasztva, hogy akár egy kevésbé jártas felhasználó se tévedjen el rajta.
A wallet oldalon első alkalommal generálni kell egy walletszámot. Ez mindenkinek egyéni walletszám, ami egy USDT tárcaszám a BEP20 hálózatra. Erre nagyon kell figyelni, hogy küldéskor a BEP20 hálózatot használjuk. A BEP-20 a Binance Smart Chain blokklánc tokenszabványa amelyen olcsón (~0.03$) és gyorsan (5 mp alatt) tudsz tokeneket utalni.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »