Coopons partner bővítés

Spin for free BNB!

Az alábbi közlemény olvasható a Coopons Telegram csatornáján, természetesen francia nyelven, csak lefordítottam:
Örömmel tájékoztatjuk, hogy partnerünk, a „Booking” mostantól kizárólag szállásfoglalások esetén fogad el cashbacket, beleértve a szállodákat, apartmanokat, apartmanházakat és bérleményeket.

De ez még nem minden! Ha repülőjegyet vagy autóbérlést szeretne foglalni, ne aggódjon. Ezekben a kategóriákban továbbra is spórolhat, ha más partner kereskedőket is felfedez. Az Utazás és bérlés részlegünkben számos lehetőséget talál, többek között a trip.com, Logitravel, Rentalcars, Promovols, Govoyages és még sokan mások.

Ez remek hír azoknak, akik szeretnek utazni és új helyeket felfedezni. Számíthat a Cooponsra, hogy segít megtakarítani minden utazási foglalásnál.

Coopons banner

Még csak 10 napja vagyok a Cooponsban, de azt látom, hogy gőzerővel építik a gazdasági hátteret és közben nem feledkeznek meg a tájékoztatásról sem. A cég egyik alapköve az átláthatóság, amiről korábban már posztoltak. Úgy gondolom, hogy egy komoly és legális vállalkozás lesz a Coopons.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »