Spin for free BNB!

Ahogyan a korábbi cikkben jeleztem, újabb mérföldkő közeledik a a Mosaic Alpha életében. Ez az a magyar project, amely a legutóbbi Fintech Festivalon elnyerte az egyik díjat. A cég alapítói sem akárkik, hiszen globálisan elismert, és a blockchain programozásban jártas szaktekintélyekről van szó. Az erről szóló cikket itt találod!

Az újabb mérföldkő pedig a Mosaic Wallethez kapcsolódó Copy Trading lesz, ami kicsit hasonlatos az eToro működéséhez. Azonban itt van egy alapvető és szignifikáns különbség: a Mosaic Alpha copy trading profiljába csak kvalifikált és ellenőrzött portfóliókezelő kereskedők kerülhetnek be. Ők egy komoly, szakmai felvételi procedúra után lehetnek a választható portfóliók kezelői.

Basket manager

Jelenleg négyféle portfólió közül választhat a felhasználó:
– BLUE CRYPTOS – a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező, ismert kriptopénzek
– GOOD HOPE – új, nagy növekedési potenciállal rendelkező, feltörekvő tokenek
– UNDERRATED – stabil, megbízható de alulértékelt kriptoprojektek
– METAVERSE – a legjobb és legígéretesebb metaverzum projektek

Természetesen mindegyik portfóliónak más és más a kockázati besorolása. A Mosaic Alpha honlapján a Basket Manager application menüpontban találod ezt a lehetőséget.

Hogyan működik?
A Mosaic Walleten tárolt kriptókat a fenti négy portfólió valamelyikéhez hozzá lehet rendelni, és onnantól a Copy Trading által a portfólió kereskedés másolódni fog a walletünkön. A tőkét nem kell sehová sem utalni, bármikor elérhető, kivehető a walletről (persze megfelelő feltételek mellett).
A rendszer a Binance Smart Chaint használja, tehát a tranzakciók díja minimális lesz.
Kedd este lesz egy Zoom konferencia, ahol sokkal több részletre is fény derül majd. Amint megnéztem, fogok írni sokkal részletesebb magyarázó cikket a rendszerről.
A MOSAIC WALLET itt tölthető le Android és IOS alapú okostelefonra.

A Mosaic Alpha-hoz szorosan kapcsolódik a Novalus Prime oldal, ami a majdani újabb mérföldkő – a decentralizált tőzsde működésének hátterét teremti meg, a közösségi finanszírozás keretein belül. Erről sem írok most külön, hiszen a korábbi cikkben leírtam a részleteket, sőt már résztvevője is vagyok.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »