Spin for free BNB!

Előző cikkemben írtam, hogy hamarosan indul a Mosaic Alpha újabb a szolgáltatása a Basket Manager. A múlt héten ez a terv valósággá is vált, ami azt jelenti, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé vált az egyik legsikeresebb magyar fejlesztésű, díjnyertes kripto projekt.

Basket manager

A Basket Manager nem más, mint egy portfóliókezelő alkalmazás, azonban jóval egyszerűbben működik. csak annyit kell tennünk, hogy a Mosaic walleten tárolt USDT-t vagy BNB-t hozzárendeljük az általunk választott baskethez. Onnantól az adott portfólióban kezelt kripotpénzek által termelt jövedelem megjelenik a walletünkben. Azt hiszem, így elmondva bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen a valóságban. Éppen ezért berakok ide egy rövid videót magyar nyelven, amit lépésről lépésre követve érthetővé válik a működése:

Jelen pillanatban öt különböző kosár működik, eltérő eredményekkel:
Blue Cryptos – a legismertebb kriptovaluták kosara
Circle – BTC-ETH-USDT – konzervatív kripto befektetések a bitcoin feleződési időszakokra alapozva.
Underrated – stabil, megbízható, ám alulértékelt kritovaluták
Future Of Internet – Web3 alapú kriptovaluták fundamentális alapokon
Kodexa-USDT LP – staking. Jelenleg ez a legnépszerűbb kosár

A heti eredményeket a Mosaic Alpha hivatalos Telegram csatornáján is lehet követni: https://t.me/mosaicalpha

Mi kell a Mosaic Alpha platform használatához?

– a Mosaic Alpha saját wallete, amit itt letölthető (Android és IOS verzió) : Mosaic Wallet
– a Mosaic Alpha kezdőlapján kattints a kék DASHBOARD gombra jobboldalt és csatlakoztasd a Mosaic Walletet a dashboardhoz jobboldalt felül
– innentől kövesd a fenti videóban látható lépéseket

Fontos tudni, hogy a kriptovalutád végig a saját walleteden fog maradni, tehát bármikor ki tudod onnan venni, de előtte ki kell vonnod a választott kosárból a pénzedet.

Ha szeretnél részesedni a Mosaic Wallet hátterét biztosító Liquidity Poolból, akkor itt tudsz csatlakozni. Ezzel kapcsolatban itt találsz részletes ismertetőt!
Hosszú idő után ez volt az első projekt, amibe be mertem szállni úgy, hogy a Liqudity Pool-ban is vásároltam részesedést. Ez a pool a befizetéstől számított 80. nap után kezd fizetni.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »