Spin for free BNB!

A társaság amiről ebben a cikkben írok, az Egyesült Királyságban illetve Cipruson került bejegyzésre, és 2013. óta van a részvénypiacon. A neve TRADING212 és felügyeleti szervként az FCA illetve a CSEC ellenőrzi és szabályozza a tevékenységét.

Trading212

Létrehoztak egy kereskedési platformot, ami elérhető PC-n és okostelefon applikációban is. A felület kezelése és menürendszere pofonegyszerű, minimális angol tudás kell hozzá. Most úgy szeretnék bővíteni az ügyfelek számát, hogy a június 8-ig regisztrálók ajándék részvényeket szerezhetnek 11-170 EUR közötti értékben. Ehhez az alábbiakat kell tenni:
– kérni tőlem emailben egy jelentkezési linket (enélkül nem adják az ajándék részvényeket)
– megcsinálni a regisztrációt
– kitölteni egy kérdőívet (miért regisztrálsz, van-e részvényed máshol, miből fedezed a fiókodat, stb.)
– megcsinálni a KYC eljárást, verifikálni a fiókodat
– feltölteni minimum 1 EUR-t, de lehet többet is (én forintban fizettem bankkártyáról)

A kérdőív kitöltése ügyfélvédelmi szempontból kötelező, mert pénzügyi szempontok miatt nem mindenkinek ajánlott a fióknyitás. A KYC eljárás pedig régóta törvényi kötelezettség a cégek felé. Ha mindezeken túl vagy, néhány percen belül verifikálják a fiókodat és megjelenik a portfóliódban egy vagy több részvény (én Microsoft részvényt kaptam). Általában 11 EUR értékben adnak részvényt a regisztrációkor, én is ennyit kaptam.

Ha szeretnél további ajándék részvényeket, erre is van lehetőség. Összesen öt meghívót oszthatsz ki jelentkezők között, akiknek a fióknyitása után összesen kb. 170 EUR értékben adhat a cég részvényeket neked, miközben ők is megkapják az első részvényüket. Ha kilőtted az öt meghívót, utána már nem kapsz ajándékot. Az ajándékba kapott részvényeket 30 napig nem lehet eladni, de utána szabadon lehet kereskedni.

A Trading212 előnye, hogy nem vonnak le jutalékot a részvényvásárlásokért, valamint bizonyos részvények hosszabb idejű tartásánál osztalékot is fizetnek.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »