Dash 2 Trade token előértékesítés

Spin for free BNB!

A Netinvestportal folyamatosan figyelemmel kíséri a token elővásárlási lehetőségeket és rendszeresen meg is osztja ezeket az olvasókkal. Hogy miért jó részt venni ezekben az elővásárlásokban? Azért, mert a kriptotőzsdére történő bevezetésük előtt ezeket a tokeneket fillérekért lehet megvásárolni, és nagyon nagy esélye van annak, hogy profitot csináljunk belőlük. Egyetlen „hátrány” hogy nem azonnal történnek a dolgok, hanem gyakran heteket vagy hónapokat kell várni a megtérülésre. Azonban még így is megéri elővásárlással foglalkozni, mert általában nem is kell hozzá túl sok pénzt kockáztatni (persze lehet). Az egyik legutóbbi példa éppen a tamadoge, amellyel 1800% profitot lehetett realizálni a korán ébredőknek. Természetesen nem válogatás nélkül tesszük közzé ezeket az előrejelzéseket, hanem előzetesen utánanézünk minden ajánlatnak.

Ebben a cikkben a DASH 2 TRADE tokenről lesz szó, amely nagyon jó lehetőségnek tűnik és jelenleg éppen zajlik az elővásárlási akció. Mi is a Dash 2 Trade koncepciója?

A Dash 2 Trade-et a kriptopiacon már korábban nevet szerzett és sikeres csapat fejleszti. Ők azok akik a Learn 2 Trade közösségi kereskedő platformot is készítették. Most úgy gondolták, hogy tovább lépnek eggyel.

Dash 2 Trade

A Dash 2 Trade egy kifejezetten a kriptopénzpiacra kifejlesztett intelligens kereskedési platform. Fő jellemzője egy jól átlátható és innovatív műszerfal, amely számos eszközt kombinál, beleértve az optimális vételi és eladási jeleket, a társadalmi hangulat értékeléseket és adatokat, a láncon belüli elemzéseket, a stratégiaépítőt, a korai hozzáférési lehetőségeket az előértékesítésekhez és a tőzsdei riasztásokat.

Mindezek az eszközök együttesen azt ígérik, hogy a kezdő és a haladó kereskedők számára egyaránt biztosítják a szükséges eszköztárat ahhoz, hogy egy lépéssel a piac előtt járjanak.

Köztudott, hogy ez a piac továbbra is változékony és meglehetősen kiszámíthatatlan, ezért egy ilyen eszköz a kereskedők ezrei számára felbecsülhetetlen értékű.

Az érdeklődők úgy vehetnek részt a token előértékesítésben, hogy a dash2trade.com oldalon csatlakoztatják kriptotárcájukat (Metamask), és ETH vagy USDT segítségével megvásárolják a D2T-t. A D2T jelenleg 0,05 USDT-ba kerül, bár az ár ismét emelkedni fog, amint eléri a harmadik fázist. A Dash 2 Trade előértékesítésének befejezése után, várhatóan 2023. első negyedévében kerül sor a tőzsdei bevezetésre. Ezt azonban megelőzi még egy harmadik elővásárlási akció, amikor 0,053 USDT-ért lehet majd vásárolni.

dash 2 Trade tokenomics

A D2T egy ERC20 token, maximális kínálata 1 milliárd darab lesz, és ennek a teljes mennyiségnek a 66,5%-a az előértékesítésben lesz kiosztva. Természetesen arra nincs garancia, hogy a Dash 2 Trade is eléri a tamadoge által mutatott profit szintet, de ígéretes alapokkal és tapasztalt fejlesztő gárdával a háta mögött minden esélye megvan, hogy az elkövetkező hónapokban jelentős növekedést könyvelhessen el.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »