Robotera – egy futurisztikus metaversum

Spin for free BNB!

A virtuális ingatlanok a kriptopiacon jelenleg az egyik legjövedelmezőbb NFT eszközosztálynak számítanak. Ez egyáltalán nem meglepő, tekintve, hogy valós világbeli megfelelőik egy vagyonért kelnek el. Ahogy a valóságunk lassan összeolvad a virtuális világgal, a különféle márkák és a magánszemélyek egyaránt sietnek, hogy helyet foglaljanak maguknak a metaversumban. Ez mostanra már nem csak egy játék, hiszen a népszerű metaversek az üzleti élet, a szórakozás és a szocializáció csomópontjai a világban. 

Itt lép be a piacra a RobotEra egy, a maga nemében első virtuális világgal.

Robotera

Mi az a RobotEra?

Ahogy a neve is jelzi, a RobotEra egy futurisztikus robotok köré épülő, magával ragadó metaversum. A RobotEra világába virtuális robotként léphetsz be, és más felhasználókkal együtt építheted a metaversumot. Virtuális telkeket vásárolhatsz, virtuális ingatlanokat építhetsz rajtuk a platform által biztosított erőforrások felhasználásával, majd pénzzé teheted őket. Minden RobotEra virtuális ingatlaneszköz NFT, és bármit is építesz a telkeden, az a tiéd. 

Érdekesség, hogy a játék lehetővé teszi a társak létrehozását is, akik szintén virtuális robotok lesznek. Mi több? A RobotEra-ban saját játékokat és élményeket építhetsz, nulla kódolási készséggel és tapasztalat nélkül. Az egyedi világ nem lesz kevésbé pezsgő, mint a miénk, koncerteknek, múzeumoknak, éjszakai kluboknak, kaszinóknak és szalonoknak adhat otthont, hogy csak néhányat említsünk.

Robotera telek

Hasonlóan hangzik, mint a Sandbox metaversum? Ez nem véletlenül van így, ugyanis a RobotEra a Sandboxból merít inspirációt, hogy valami nagyobbat és jobbat építsen.  A téma középpontjában a robotok állnak, végtelen kreatív lehetőségeket nyitva meg. Valójában egy robotként léphetsz be a metaversumba. 

A RobotEra jelenleg a natív TARO tokenjének előértékesítését tartja, amely a legolcsóbb belépést kínálja a projektbe. A vezető kriptopublikációk a folyamatban lévő TARO előértékesítést az idei év egyik legforróbb előértékesítéseként írják le, figyelembe véve a projekt nagy növekedési potenciálját. A RobotEra egyedi témája és kivitelezése versenyelőnyt biztosít a Web3 térben található számtalan metaverse projekttel szemben. Ennek eredményeképpen a RobotEra előértékesítése az elkövetkező napokban várhatóan nagy befektetői beáramlással fog járni. Jelenleg a TARO tokeneket az előértékesítés első szakaszában 0.020 USDT-ért árulják darabonként. A második fázisban 0.025 USDT-ért, míg a harmadik fázisban 0.032 USDT-ért lehet majd megvásárolni a tokeneket.

Robotera előértékesítés

A token vásárláshoz csak egy olyan walletre van szükség amely ERC20 tokeneket tud kezelni, ilyen például a Metamask vagy a Trust Wallet. Szükség van továbbá a walletben némi Ethereumra vagy USDT-re, melyekkel most kibocsátási áron megvásárolható a TARO token.

A TARO előértékesítése viszonylag alacsony piaci sapkát céloz meg, ami nagy teret hagy az értéknövekedésnek a nyilvános bevezetés és a tőzsdék általi listázások után. Ez rövid és hosszú távon is tekintélyes hozamot biztosít majd az előértékesítésben résztvevőknek.
Végül, de nem utolsósorban a RobotEra számos bevételi forrást kínál a felhasználók számára az NFT kereskedésen felül is. A játékokra és eseményekre szóló jegyeket TARO-ban fogják értékesíteni. Ezen felül a TARO tokeneket vonzó APY-ért cserébe stakelni is lehet majd.

Translate »