SpacAd kiegészítő infók

Spin for free BNB!

A SpacAd továbbra is teszt üzemmódban működik, ami annyit jelent, hogy nem minden funkciója működik. És ami működik, az sem mindig tökéletesen. Emiatt aztán kissé kaotikusnak tűnik az egész projekt.

SpacAd

A FB csoportban is azt látom, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a SpacAd program csak novemberben fog teljes formájában elindulni. Jelenleg is lehet már pénzt keresni reklámnézéssel, de ez csak itthoni idő szerint 15-16 óra között lehetséges. Tehát az ebben az egy órában történő reklámnézést írják jóvá 100%-ban. Egészen pontosan úgy van, hogy legalább 60 percig kell nézni a reklámot, vagyis futtatni a programot. Ekkor írják jóvá azt a néhány USDT-t, amit ezért adnak. Az ettől eltérő időpontban vagy nem enged be a szerver, vagy ha be is enged, akkor nem biztos hogy jóvá lesz írva a kereset. Emiatt tehát felesleges support ticketet írni.

Tényleg az látszik, hogy dolgoznak az weboldalon, és ezért állandóan változnak a feltételek. A véglegesítés pedig még nem történt meg. Pontosan emiatt nem szabad ide befizetni, hanem csak az ingyenes verziót használni. A pénzkivétel egyébként működik annak, aki a korábban leírtak szerint legalább 50 USDT-t összegyűjt.

Korábbi cikk:
SpacAd – reklámnézés USDT-ért


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! A legjobb, ha saját kutatást is végzel.
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »