Spin for free BNB!

A TabTrader egy ingyenes all-in-one kereskedési terminál, amely több mint 20 kiemelkedő kriptotőzsdén, több mint 18 000 kereskedési eszközzel nyújt végső kereskedési élményt. Kényelmes kezelőfelülete számos elemzési eszközzel lett kombinálva. Nincs szükség az alkalmazások és a lapok közötti váltogatásra; a figyelőlista, a grafikon, a riasztások, az order book, az utolsó kereskedések, a megbízási űrlap és a kereskedési információs modulok mind egy képernyőn találhatók.

Ez egy olyan cross-platform alkalmazás, amely elérhető webes, Android és iOS platformokon, így a felhasználói profilon keresztül egy másik eszközről vagy platformról is hozzáférhetőek az adataink. A TabTrader alkalmazás folyamatos fejlesztés alatt áll, és még sok nagyszerű új funkció várható.

TabTrader kezdőlap

A TabTrader rendelkezik egy saját, natív tokennel – a TTT-vel – amely 2021. decemberében került kibocsájtásra a Solana hálózaton. A token a jelenleg létező egyik leggyorsabb és legolcsóbb a hálózaton. Jelenleg a TabTrader Tokent a birtokosai arra használhatják, hogy az alkalmazáson belül vásároljanak, és passzív jövedelemre tegyenek szert az Orca és Raydium.io decentralizált tőzsdéken történő hozamgazdálkodás révén. A jövőben a TabTrader tervei szerint a TTT-tulajdonosok részt vehetnek a platform irányításában is, és a stacking révén profitálhatnak.

Egy több hullámban érkező airdrop keretében most te is részesülhetsz TTT tokenből. Az első lépcső november 4-ig tart, azután következik a többi. Az alábbi lépésekkel tudsz szert tenni 350 TTT-re, az első hullámban:

  • töltsd le a mobilodra a TabTradert, vagy regisztrálj a webalkalmazásra – AndroidiOSweb
  • az appon belül, baloldalt felül katt a három vonalra, majd a REWARDs fülre. Ott katt a Wave1-re majd CREATE wallet
  • várj amíg megérkezik a 350 TTT (nem azonnal jön)
  • figyeld a TabTraderben, hogy mikor nyílik a következő airdrop hullám
Translate »